AIA – Alarm Systemer Privat

Med en privatalarm fra VM-Sikring A/S, får du sikret dit hjem optimalt. Udstyret vi bruger er testet og gennemafprøvet, for at blive registreret hos Forsikring & Pension (F&P). Det er din garanti for udstyr der virker, når behovet pludselig opstår.

Tyverisikring og overvågning

Dine muligheder er mange. Ud over selve tyverisikringen med bevægelsesmeldere eller dørkontakter, har du mulighed for overvågning af eksempelvis varmekilde, gas, brand og vand.

Har du et sommerhus, og får installeret en tyverialarm fra VM-Sikring A/S, har du mulighed for, hjemmefra, at tænde for varmen, så huset er opvarmet når du kommer frem, eller du har mulighed for at låse op for en lejer. Disse muligheder er ikke noget der fordyrer dit månedlige abonnement.

Privat abonnement hos VM-Sikring A/S, koster fra 98,00 kr. inkl. moms pr. måned.

 

ats-a1000 wireless

ATS-A1000A er allerede en meget anvendt kl.2 central i markedet, men er primært blevet anvendt til kablet installationer. Det vil ændre sig i fremtiden for med de nye funktioner og de trådløse opgraderinger bliver ATS A et absolut interessant valg til brug private boliger og mindre virksomheder.

ATS-A1000 findes som både fortrådet og som trådløs system. Yderligere kan den fjernstyres via både SMS og APP. Læs mere om den her..

 

Jablotron Oasis

 

OASIS alarmpakken indeholder en alarmcentral med den valgte sendertype indbygget, et trådløst LCD betjeningspanel, en trådløs åbningskontakt, en trådløs rumdetektor, en trådløs indendørs-sirene til stikkontakt, en fjernbetjening samt batterier og alt hvad der skal til for at montere alarmen. OASIS alarmen tilsluttes kontrolcentralen gennem den valgte telefonsender som kan være fastnettet, mobilnettet eller internettet. Læs mere her..